03 mars 2011

But come on let's party!

Om två hela dagar smäller det äntligen, då är det äntligen dags för jakthippa igen! Kommer ihåg förra årets som om det vore igår. Vi hade så kul och dansade massa, till Conny Henrix, som vi kommer få göra i år igen. Wihu!
Slängde just ihop ett collage med bilder från förra årets jakthippa. Såhär roligt hade vi!
Sitter redan nu och peppar med massa parteey musik haha! Även fast det kommer vara dansband som gäller hela lördagskvällen, så sitter inte 'Girls just wanna have fun' så fel just nu! Är pepp nu! Vet ni hur pepp? Så pepp att jag har klädseln och smyckes delen avklarad. Så pepp är jag haha! Har också en liten idé till naglarna, ska testa den imorgon så man inte gör det i sista minuter på lördag och failar stort. Mera då? Det kanske är allt. Vet i alla fall att imorgon kväll är det bastu och sånt som gäller så man är extra fräsch på lördag. Och på lördag kommer man antagligen gå runt i pyjamas enda tills det är dags att svida om, till och med det längtar jag till! haha

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha, älskar bilderna ;D Snart är det lööööördag!
P.S. Pappa hade tydligen sagt till Aina att vi ska vara där SENAST kl 19, men ska ju självklart försöka komma dit lite tidigare ;)

Puss på du <3

Julia sa...

haha mest heta!
okej, ja det börjar ju 19:30 så lite före 19:00 kanske man ska vara där :p

puss på du <3