25 augusti 2011

Say whaaat?

Det var egentligen meningen att Scott skulle komma hit idag/kväll och bli här hela dagen imorgon. Men förra veckan blev det ändrade planer, och nu ska jag fara dit imorgon och vara barnvakt åt Scott från 08:00-14:00, och Sarah 12:00-14:00(Sarah är i skolan först och så.) Broder slutar jobba 14:00 så det tar väl ett tag att köra hem också, men cirkus 14:00 slutar jag i alla fall. Och sen skjutsar snällaste bror mig till mammas jobb så mamma slipper köra efter mig :)

Så det kommer bli en lång dag imorgon. Måste stiga upp redan 05:00 för att hinna med allt. Mamma börjar nämligen jobba 07:00 och för att hon ska hinna både skjutsa mig till bror, och sen tillbaka en bit på vägen för att komma på jobb...Ja ni förstår. Uppstigning 05:00 och avfärd hemifrån cirkus 06:00.
 Känner ju redan nu att en stor mugg kaffe on the go verkligen kommer behövas. Men tiden med syskonbarnen går alltid så snabbt(tiden går ju fort när man har roligt)så kommer antagligen inte märka av att jag är trött! :)

Dags att stänga ner för ikväll. Krypa i pyjamasen och försöka sova. Med mycket tankar som snurrar i huvudet så är det svårt. Önskar man hade ett eluttag med stöpsel så man kunde dra ur när man går och lägger sig. På det viset skulle man vara ganska hjärndöd. Kanske man skulle få sova då? Men om man stänger ner allt, kan man drömma då??

Inga kommentarer: