31 augusti 2011

No freakin' way, hell to the no!

 Min dag har spenderats på soffan, halva dagen med näsan i boken The Shining, och andra halvan framför filmen Chocolate. Hade inte sett Chocolate på flera år, men nu när jag sett den igen så kom jag på att det nog är en av mina favorit filmer. Och så kom jag på att Johnny Depp kanske är en ganska bra skådespelare i alla fall. Har inte gillat honom tidigare. Har inte heller förstått varför alla är så besatta av hans utseende, men i Chocolate(och Pirates of the Caribbean filmerna)är han faktiskt ganska snygg. Just saying...

Ikväll, även fast jag är trött och små förkyld, så måsta jag fara och jobba lite. Och det gick inte direkt bra heller. Allt bara krångla och när det är en halv timme kvar brukar jag ha färdigt dammsugit, men ikväll när det var en halv timme kvar så hade jag knappt kommit halvvägs.
 Så det är skönt att vara hemma igen nu, under täcket på soffan och med pyjamas tishan på sig igen(för den hade jag alltså inte på mig till jobb. Och det var jobbigt det bara, att behöva klä på sig när man gått runt i pyjamas hela dagen haha.)

Inga kommentarer: