18 augusti 2011

Korsordsnördarna #1

Då.
Har spenderat hela dagen nere vid stugan med mamma. Där har vi suttit med näsorna i varsitt korsord, läst högt för att få hjälp, skrattat åt tokiga ord, felstavningar och feluttalade ord. Men andra ord har vi haft en ganska bra dag tillsammans :) Mamma skjutsade hem mig sen och då ställde jag mig vid spisen direkt och lagade chili con carne. Med riktigt chili i. F*n och hans mormor vad gott det blev! :D Älskar stark mat!

Nu.
Sitter och snusar på mitt hår som luktar så gott efter duschen jag tog för en stund sen. Jag tog nämligen en lång och härligt promenad efter middagen. Så nu kanske man somnar gott ikväll :) Och förutom att snusa på mitt hår, så lyssnar jag på musik, lånar hem filmer från diverse sidor på internet, och blänger på min externa som tyckte det var en strålande idé att krascha nu. Precis nu när två av filmerna jag tänkte välja mellan att se ikväll, just blev klara. Två av filmerna som jag sparade på externa. /#@%.&¤/#@!

Senare. 
Sitter och väntar på att två andra filmer ska bli klart hemlånade. Dom sparade jag på datorn nu eftersom min otroligt ocoola externa inte vill samarbeta. Hatar den. När filmerna är klara sen ska jag krypa upp i soffan och glo på en av filmerna med en stor skål jordgubbar och blåbär i famnen. Och så ska jag blänga på min externa hårddisk också. Det får man inte glömma.

Inga kommentarer: