04 augusti 2011

1.A genie granted you three wishes, what will your three wishes be? And why?

En ande och tre önskningar... Det får mig att inte så osökt att tänka på anden i lampan i 'Aladdin' haha. Men mina tre önskningar skulle nog vara:

1. En resa genom hela USA/roadtrip igenom hela USA! Jag har länge önskat att jag skulle kunna sticka iväg bara. Och jag har bestämt mig för att en dag åka till USA, och när jag har bestämt mig för något så blir det så. Framför allt skulle jag ha en sprillans ny kamera med så jag kunde fotografera ihjäl mig lite.
2. Bort med fattigdomen och svälten i Afrika. Det är som jag sagt förut, skulle jag kunna och skulle jag ha massa pengar så skulle jag fara ner till Afrika på stört och hjälpa alla. Alla barn som är så magra för att dom inte får någon mat, ingen näring, inga vitaminer. Barn som är så uttorkade så de dör av törst för att det inte finns rent vatten och dricka. Det är hemskt.
3. Och en sista önskan är att få åka till Tyskland och titta på Tyler Ward nu när han äntligen ska på turné och tänker ta sig till Europa! Det skulle vara helt awesome.

Inga kommentarer: