07 augusti 2011

Kräftskiva för hela slanten

Igår var det då kräftskiva för hela slanten. En snabb sammanfattning skulle vara att det började med skratt och slutade med skratt, i princip. Men kan ju dra igenom lite snabbt hur kvällen och natten var. Kommer inte ihåg vad klockan var när Jocke och jag kom dit med när alla hade kommit sen så började maten dukas fram. Kräftor och räkor och ostar och kex och knäckebröd och aioli och bröd och ja, allt man kan tänka sig haha. Och dricka och sånt men det var lite olika, fast mest öl såg det ut som. Jag hade i alla fall vin med, som jag smakade efter maten men det var inte så värst gott så kompenserade med en päronkonjak istället.
  Mot natten sen började en del trappa av och gå och lägga sig, men jag var i gänget som var uppe längst. 04:00 gick vi och lade oss allihopa. Och 09:00 steg ungefär hälften av oss upp imorrse. Jag skulle kunna ha legat en stund till och vilat på madrassen, men det kom ett stycke systerdotter och knölade lite och man var ju inte alls kissnödig nää...

Idag har alla varit mer eller mindre trötta kan jag säga. Gäspat, gått och lagt sig en stund igen, bara suttit och inte gjort så mycket typ. Men egentligen har jag bara varit trött, ingen huvudvärk och hungrig har jag varit. Fast där vid middagen sen var inte aptiten lika mycket där...Den liksom försvann.
  Men nu är man i alla fall hemma igen, och nu ska jag kasta mig på soffan och glo lite Bones. Helt ensammen i hela huset.

Inga kommentarer: