26 augusti 2011

''Haha, du är en knasboll Scott! ''Du me!''

Har varit uppe och igång non stop 12 timmar nu, och det börjar kännas lite överallt. Ögonen och huvudet mest. 8 timmar har jag suttit barnvakt idag. Och jag har haft hur kul som helst! :)
 Har kört stockbil, ritat, lyssnat på glassbilen rock, ritat lite till, vilat med Scott, och spelat spaghettispelet. Kan säga att skulle jag har slappnat av lite till där på golvet bredvid Scotts säng, så skulle jag nog ha sovit som en stock tills Sarah kom hem från skolan. Men lyckades hålla mig vaken och när Scott somnat gick jag ner och pysslade lite. Bland annat så gjorde jag ett tappert försök till att få bild på deras akvariefiskar. Men kan meddela att det nog inte finns något svårare att ta kort på en guppisar och en hispig svärdbärare. Den lättaste att ta kort på var malen, för den låg ju still haha.

Kommer nog bilder från dagen...ikväll eller någon annan dag. Får se när jag orkar lägga in dom i datorn och redigera och fixa och så. Och bilder på fiskarna kanske ni inte ens får se. Beror på hur bra de blev!

Inga kommentarer: