19 oktober 2011

when the wolf growls at the door

Jag kommer inte ihåg när jag var såhär trött sist. Steg upp vanlig tid imorrse och var iväg med två yngsta kattherrarna till veterinären. Så nu är dom kastrerade. Och sen har jag väl inte gjort så speciellt mycket annat idag. Inte något ansträngande i alla fall. Var ut på promenad mitt i dagen, men när är det jobbigt liksom?(det brukar bara vara jobbigt att komma iväg haha!)

Jag drack till och med två stora muggar kaffe idag för att försöka få bort huvudvärken. Men den hängde kvar och ungefär lika irriterande som en mygga i örat när man ska sova. Om inte värre.
 Så ikväll, istället för att följa med och gratta fasters man på hans 75 års dag, blev jag hemma och vilade. Framför Crossing Jordan. Somnade till och med. Framför Crossing Jordan. Tre timmar sov jag och det var otroligt skönt! Förutom att vakna och upptäcka att huvudvärken var ännu värre än tidigare idag. Älskar ni bara inte när sånt händer?

Nu har jag suttit stilla så pass länge så jag känner inte av huvudvärken. Men det skulle inte alls förvåna mig om den börjar banka och dunka och headbanga runt i mitt huvud så fort jag stiger upp ur sängen.
 Nåja, ska gå och borsta gaddarna(väldigt försiktigt så jag inte väcker monsterhuvudvärken)och göra mig klar för sängen. The Mentalist om en halvtimme och sen får vi väl se om jag somnar eller inte. Skulle väl bara vara om jag inte somnar fören typ...03:00. Då stiger jag upp och sticker ut på en jogg/länk. Do we have a deal? Jag lovar att jag talar sanning om det kommer upp ett inlägg tidigt imorgon om att jag var ute och joggade eller gick mitt i natten. På heder och samvete.

Inga kommentarer: