27 oktober 2011

Dom där drömmarna...

Det är lustigt vad mycket man hinner drömma på några minuter bara. Låg på sängen för en stund sen och tränade med min Abtronic på magen, och jag råkade förstås slumra till. I några få minuter bara, men ändå. Drömde i alla fall världens sjukaste drömmar. Kommer bara ihåg två nu. Men det är sjukt nog.

Den första var min bror Jocke med i, och min kompis Nicole. Nicole sålde något konstigt...tror det hette mint-polka trattar/horn eller något sånt. Hon skulle i alla fall sälja ett till min bror, och hon skulle sälja det hon hade i munnen. Det som hon hade tuggat på haha! När hon skulle dra ut det ur munnen(det var liksom plastigt i konsistensen)så hade hon tuggat in det långt långt in i tandköttet så hon drog och drog och den där tratten var hur lång som helst. Sjukt...omysigt!

I den andra drömmen var min andra bror, Daniel, med i. Vi var ute på gården, jag, brorsans, hand polare och polarens flickvän. Mitt i allt kom det en stor familj med massa ungar. Alla var pojkar, till och med alla 4 vuxna som var med. Dom började leka där på gården som om det var det normalaste i världen, och som om det är precis det man får göra. Gå och leka på andras gårdar hur som helst. Brorsan sa till mig att dom skulle fara bort, och jag sa åt dom där konstiga människorna att dom inte fick vara där. Då började han ena mucka med mig.
  Och nedan följer konversationen efter det jag just berättat

Daniel: Julia, kanske du ska gå in först, före vi åker iväg.
Jag: Ja, jo. Okej.
*När jag öppnat dörren och stod i dörrhålet*
Daniel: Lås dörren sen. Och kom ihåg det där med grejerna, du vet. Gör inget. (sen sa han något jag varken hörde i drömmen, eller kommer ihåg nu, för jag sa va? vaa? vah? hela tiden när brorsan pratade med mig.)
Jag: Okej..
Daniel: *Till någon Lisette som var hemma hos oss och tydligen skulle stanna där medans dom andra var borta* Danja, kom ihåg spriten du lovade mig sen. Jo jag kommer ihåg. Ja bra. Hejdå.

Sen låste jag dörren och började ta av mig skorna. Och vips! så vaknade jag. Sjukt konstig dröm. Och jo, det ska vara sådär i det sista som brorsan sa. Det var som om han pratade enbart med sig själv när han fråga hon där Danja, som egentligen hette Lisette, om hon kom ihåg spriten...

Ja som sagt, jag förstår ingenting. Lite kul var det i alla fall!

Inga kommentarer: