01 oktober 2011

.

 Kom just hem från jobb och konstaterade meddetsamma att min bror hade lånat både min plattång och mitt hårspray. Och enligt mamma hade han hårfönen också, men det tror jag inte på för då skulle inte den ligga så prydligt och fint på sitt ställe där jag lämnade den när jag hade den sist.

Det är liksom lite avslöjande och inte så svårt att se, eller känna, när någon har varit i ens rum när plattången mitt i allt har bytt plats till andra sidan av byrån, och man möter en vägg av hårspray i dörren.

En sak är säker, min bror ska inte bli hemlig agent eller spion när han blir stor. Det skulle bli världens mest misslyckade karriär eftersom han inte skulle lägga tillbaka sakerna på rätt plats.

Men jag borde i alla fall vinna ett pris för bästa gömställena när det kommer till mina saker i mitt rum som min bror oftast lånar. Eller...jag kanske inte borde vinna pris eftersom jag bytt plats på hårsprayet minst sjuttielva gånger. Fast när jag tänker efter så vet alltid min bror var det är eftersom jag inte alla gånger orkar säga att ''nej tyvärr, det är slut och jag hinner aldrig använda det själv fören du har använt upp allt'' så jag bara går rakt fram till stället och tar fram det.
 Nu är hårsprayet i alla fall på en ny plats igen, men jag kan tyvärr inte säga var eftersom...ja egentligen är chansen inte så stor att min bror läser min blogg, men man vet aldrig. Han kan hitta på vad som helst. Så jag lämnar det osagt med andra ord. Och nästa gång han frågar efter hårspray så är det slut. Typ.

Inga kommentarer: