17 oktober 2011

Fin dator, snäll dator!

Min dator höll på dog just. Tror jag. Men  jag var ju så sjukt efter med bloggläsandet så jag måsta ha 11 +++ flikar uppe. Och två filmer på nedladdning. Och två mappar öppna. Och musik på. Och ett Crossing Jordan avsnitt på paus. ...Och ett bildvisningsprogram uppe.

Datorn brukar surra och flåsa massa, även fast man bara har standard flikar som dayviews, facebook och bloggen upp +musik på. Men nu började den flåsa och surra ännu mera, och det lät som om den flåsade fram djupa andetag för att orka med allt.
 Jag blev allvarligt rädd varje gång den flåsade till sådär. Hjärtat tog liksom ett extra skutt i bröstet och jag började tänka på allt som skulle gå förlorat om datorn skulle krascha. Bilder, all musik, alla mina dokument. Sånt som skulle få en att känna sig halv om man förlorade. Hemska tanke ju.

Så nu efter att jag startat om datorn, har jag endast 6 flikar uppe, musik på och en film på nedladdning(eftersom den ena blev klar före jag skulle starta om.) Inget Crossing Jordan på paus, inga mappar öppna. Och inget bildvisningsprogram.

Och bara så ni vet så hjälpte det inte så mycket heller att datorn varit på konstant i två dygn. Nu mår den mycket bättre efter att den fått starta om! Den flåsar och surrar inte ens som den brukar göra!

Inga kommentarer: