21 maj 2011

Getabockers-sportfånarna

 Idag har jag varit på den årliga fotbollsmatchen som Geta spelar mot sportfånarna. Getas lag heter numera Getabockers. Pretty sweet, ey?

Efter första halvtimmen var en man nere. Han blev sparkad på smalbenet. Smalbenet gick av. Han skrek. Hela fotbollsplanen låg i tystnad. Ambulans tillkallades. Ambulans kom. Ambulans for. Matchen fortsatte. 

Resten av matchen gick i alla fall strålande och vi/Getabockers vann med 6-2! Förra året vann vi med 11-4. Seger år efter år, woho! Dock går tankarna lite då och då till han som ligger på sjukhuset med smalbenet av.
Älskar stämningen som blir på och utanför plan i Maj varje år. Det är spännande att titta på när Getas egna pojkar(i år också en tjej)spelar våran version av tvätt äkta fotbollsmatch haha. Alla är glada. Alla tjoar och tjimmar och hurrar. Och klappar såklart, när det blir mål eller när det är nära. En del dricker öl, andra dricker vatten. Det röks hit och dit under bytena och det är verkligen verkligen en avslappnande och skön känsla runt alla människorna som är på plats. Det gillas! 

Längtar redan till nästa år, haha! Och då kommer jag definitivt skriva här igen, och berätta om vi vann igen eller inte. Och jag kommer definitivt ha lika kul!

Inga kommentarer: