23 maj 2011

7.If you were locked in a room for 24 hours with the person you don’t like, how would you pass the time?

Gosh, det ligger för mycket tänkade bakom det här svaret. Vid den här tidpunkten speciellt haha. Hur skulle jag fördriva tiden om jag var inlåst i ett rum ett helt dygn med en person jag inte gillar? Svår fråga faktiskt.

Det beror på, från person till person liksom. Skulle det vara någon jag verkligen hatade, skulle jag sitta och sura och se arg ut. Och skicka iväg värsta mördarblickar. For sure. Men skulle det vara någon jag bara...inte gillar helt enkelt, utan orsak. Eller kanske personen i fråga bara är irriterande. Då skulle jag kanske, kanske försöka prata lite. Konversera som normala människor. Men vill inte den andra prata så skulle jag säkert bli på mer uselt humör än jag redan var! haha.

Skulle den där andra personen inte vilja prata så skulle jag nog fördriva tiden med att vissla lite kanske. Nynna på bra låtar. Sjunga högt kanske? Waila bara för att irriterande den andre. Peta under naglarna. Eventuellt bita på naglarna kanske, för att på dom jämna och fina.

Ur ett helt annat perspektiv, där jag har min väska samt kamera med, skulle jag ha massa annat att göra. Pilla på mobilen. Byta ringsignal femtielva gånger. Och såklart spela upp alla låtar om och om igen så jag får höra vilken som är bra. Och så skulle jag nog dra fram kameran och ta kort på allt och alla(Speciellt den där andra personen.) Helst med blixt då, bara för att irritera.

Det är det jag kan komma på den här tiden på dygnet haha. Och som ni märker, och som vi kan sammanfatta, så skulle jag fördriva tiden med att irritera den andre. Annars skulle man väl gå upp i limningarna själv. Eller nått.

Inga kommentarer: