15 maj 2011

Ang. söndagsmiddagar...

Idag är det söndag, och söndagar brukar vara dom dagar då man äter något extra gott...alltså, då menar jag inte att vi brukar, men som en...en del av kulturen kan vi säga, så är ju så kallade ''söndagsmiddagar'' fina. Eller? Så har jag förstått det i alla fall. Haha

Hursomhelst så tycker jag inte det spelar någon roll om man äter något extra gott en del dagar på veckan, för jag tycker man kan äta något gott alla dagar! Vem vill äta något äckligt lixom? haha. Idag till exempel, så åt vi något väldigt enkelt och som man förundras över hur det kan vara så gott. Vi åt mikrovärmd wienerkorv(stort HAHA på den)och köpt samt svårt lökfylld potatissallad(man rapar lök efter man ätit den, kan jag konstatera.) Det var otroligt gott, inte det nyttigaste man kan äta men heller inte det onyttigaste som finns, och framför allt så är det den tredje bästa sommarmaten i världen. Andra bästa är pasta/kycklingsallad med sweet chili dressing, och absolut bästa är grillat kött/grillad kyckling/grillad abborre/grillspett/GRILLADE MAJSKOLVAR(!!!)etc. Håller ni med? Klart ni gör. Om inte med allt, men åtminstone med bästa sommarmaten, right?

Och nu mina damer och herrar tänker jag ligga och dra mig på sängen i all oändlighet. Rapa lök och längta efter mammas potatissallad(som är flera miljoner godare och flera miljoner nyttigare än köpt slafs.) Och senare kompenserar vi det hela med lite fruktsallad, så har man fått i sig två omgångar frukt idag och därmed får man lov att känna sig superduper nyttig. Speciellt efter den raska promenaden i regnet som mamma och jag tog för en stund sen.

Inga kommentarer: