25 januari 2011

Dagens middag och ''jobb möte''

Här är då dagens middag! Kycklinggryta med världens godaste sås!, och så åt jag råris till det. Massa mums! Mamma hittade receptet igår så jag kunde göra den där såsen, den är verkligen underbar. Dom enda ingredienserna är:  
2 tsk senap 
2 dl crème fraiche 
1-2 hönsbuljongtärningar
2 dl riven Ost
Att bara det lilla kan bli så gott, jag fattar inte! haha. Har ni tid och passligt så gör den där såsen, ni kommer inte bli besvikna. För övrigt så hade jag i en påse wok-grönsaker i såsen också, som ni kanske ser, och lite extra broccoli. Sjukt gott! 

Vet ni vad som hände 19:00 då? Jo då gick jag iväg på ''jobb möte''. Vad gick jag, 10 steg? haha nejmen det stället jag var till ligger bara några meter från vårat hus så att. Vet inte om ni har sett det, men i min presentation har jag skrivit att jag ska börja jobba som barnflicka till en liten 3årig pojke som jag...bor granne med så det är det jag varit och pratat om ikväll. Han är verkligen ett energiknippe så jag kommer nog ha fullt upp! haha.

Om två veckor börjar jag, den 7 februari, men ska dock bara jobba på måndagen den veckan eftersom pappan kommer hem från jobb på tisdagen sen och är hemma i fyra veckor. Så det blir en liten mjukstart och sen börjar jag jobba ''på riktigt riktigt'' i mars typ. Återkommer väl mera med det när det börjar bli aktuellt :)

Inga kommentarer: