21 januari 2011

And never mind that noise you heard

Nej sova var det. 
Tänker inte under några omständigheter somna 02:00 inatt igen, orkar inte det. Och dessutom är jag mega trött nu så det borde gå snabbt att somna ikväll/natt. Förhoppningsvis. 

På tal om något annat så är kameran nedplockad och inpackad i lådan igen så den kan ta en tripp till Finland, igen. Och tillbaka kommer den inte heller. Men en ny en, en ny Nikon coolpix L110 kommer det att komma tillbaka, de har dom lovar i alla fall. Blir galen om dom inte håller det nu, då stämmer jag hela Finland! Höhö, skämtåsido. Får se hur länge jag är utan kamera denna gång nu då. När dom ''lagade'' den(de hittade tydligen inga fel på den fast man kan se fel på den på miljoners avstånd)förut så var den borta 2 veckor, pest och pina. Hoppas det inte tar lika länge och slänga den där kameran åt fanders och skicka en ny. 

Detta betyder också att jag inte kommer kunna fotografera all mat så bra resten av veckan(gjorde ju inte det i början av veckan heller men i alla fall). Ska försöka få hyfsade bilder med mobilen, eller digitalkameran, men vi får se hur det blir med den saken. Godnatt bloggvärlden.

Inga kommentarer: