16 september 2011

Skördefest

Då var första dagen av skördefesten avklarad då. Eller ja, för en stund sen för min del men hamna i soffan under en filt när vi kom hem. Sjukt kallt. I alla fall, vi hade en grymt rolig och mysig kväll! Började med att fika och skratta lite på Pettas, och fortsatte sen till Bolstaholm där vi gick runt och tittade i minst...2 timmar. Köpte en berlock till mitt berlockarmband, en lila ängel var det. Super fin! Köpte en ängel till mammas berlockarmband med. Kände för att vara lite snäll haha :)
Mera då? mamma och pappa köpte korv som vi ska äta imorgon till mammas hemlagade potatissallad. mums! Mera ännu? Jo. Mamma och jag gick en tipsrunda också haha! Och två sista frågorna var sjukt svåra att hitta, så vi började undra om våran intelligens låg någonstans i knävecken medans barnens var i axelhöjd. Vi hittade dom tillslut i alla fall och kom iväg till mejeriet där frågorna skulle lämnas in. Får se om man vinner sen. Det var böcker som pris tror jag, och eftersom det var en tipsrunda för barn så är det säkert barnböcker haha. Men men, det är ju alltid bra att ha. Typ julklappar till syskonbarnen eller nått :)

Hur som haver så ska jag inte tråka ut er mera. Hade allt som allt en jätte mysig kväll! Kallt, men mysigt! Precis som det har varit tidigare år, och alltså så som det ska vara!
 Ska böka ner mig under täcket nu och sova en blund eller två. Mamma och jag bestämde att vi skulle och gymma 09:00 imorgon. Hur bra den idén var får vi...öh, veta imorgon. Godnatt bloggvärlden!

Inga kommentarer: