17 september 2011

Skördefest del 2


Dagen. 
09:00- gymmet med mamma i en timme
13:30-16:00 -Iväg på skördefest igen! Vi for till Karl-Ers och tittade liter. De hade massa djur, mat och försäljning av allt från bröd till yllesockor. Vi köpte massa bröd där som nu är i frysen så länge. Blir nog mums att ta fram sen senare i höst när man äter soppa i höstrusket Var på Kal-Ers ett bra tag innan vi for iväg till en loppis och tittade lite. Där fyndade jag en fin lila fönsterlampa som kommer passa utmärkt i mitt lila rum!

Kvällen.
Här blir det inte tider på aktiviteterna haha! För hela kvällen har mamma och jag pusslat. Det är en sån där sak som vi alltid tar upp igen när hösten kommer. Mysigt att sitta runt bordet i köket och pussla medans det är mörkt utanför fönstret, där också vinden viner och regnet piskar mot rutan. Härligt!

Nu sitter jag bara och tittar med ett halvt öga på en film på tv3. Har sett den förut så orkar inte engagera mig så värst mycket. Dock kan jag kolla lite extra på han pojken som är med. Grymt söt är vad han är!

Eftersom det inte finns något annat att titta på ikväll, Wallace and Gromit och En stjärt på himlen lockar inte direkt, så tror jag nog att jag tänker krypa till kojs snart. Är sjukt trött efter dom här två dagarna. Och med all rätt, tror jag nog.

Inga kommentarer: