30 september 2011

Open by night

Ikväll är det dags igen för Open by night. Vad det är? Open by night är en kväll med aktiviteter, dansuppvisning etc, och där alla butiker har öppet längre än vanligt, samt så har dom massa special erbjudanden.
 Och det är därför jag ska dit. För att dom har 30% rea på läderbiten! Och jag behöver ett par vettiga skor till vintern. Så får se om jag hittar något fint, eller om jag går därifrån tomhänt och besviken.

Ska strax dra iväg till bussen och i stan sen ska jag möta upp mamma! :) Vi ska äta middag i stan och sen ska vi gå och se om vi hittar skor till mig. Och så kommer vi säkert strosa runt lite på stan och titta på folk haha! Man kanske(högst antagligen)ser någon man känner.
  Vi kom i alla fall överens om att vi inte skulle bli så sent. Vi vill båda hem och se idol, och sen så känner jag redan nu att jag inte kommer orka vara i stan flera timmar. Min näsa bråkar med mig och pendlar mellan täppt, och snorig, och så känner jag att halsen är på G med något också...Ogilla!

P.s. Vet ni vad busig jag är? Jag skulle egentligen jobba ikväll, men eftersom jag verkligen behöver skor, och för dom har 30 % rea på läderbiten, så bytte jag min dag nu till...någon annan i helgen. Får se när jag känner för att jobba.

Det är ganska skönt det här med flexibla jobbtider då man får bestämma själv när man ska jobba ;)

Inga kommentarer: