20 september 2011

Palla göra något liksom

Försöker psyka klockan till att alls inte går framåt, samtidigt som jag vill att den ska gå framåt för jag är sjukt hungrig och vill ha mat nu! Vilken tur att det är jag som lagat mat idag och därmed får bestämma när det är matdags! King!
 Men det var inte det jag skulle prata om...det där med klockan och tiden var det ja...Anledningen till att jag inte vill att visarna på klockan alls ska röra sig, är för att jag absolut inte under några omständigheter skulle vilja fara och jobba efter middagen. Som jag då måste. Det är alltså städa på kommunkansliet jag ska göra, det tråkiga av de två jobben som jag har. Jag blir bara på dåligt humör när jag ska städa där för det är bara...skit nästan hela tiden. Och damsugaren gillar jag inte och mattorna hatar jag och trapporna vid källaren är min värsta mardröm och alla sopkorgar avskyr ja. Men annars så...är det då inte världens roligaste jobb haha.

Men det är väl bara att stå ut, antar jag. Det är ju pengar! Vart faktiskt glatt överraskad när jag var till banken i fredags och betalade min kamera, och samtidigt kollade vad jag hade på kontot. Jag är så omodern så jag har inget eget kort eller internetkonto eller något sånt, så där kom jag traskandes med min fin fina marinblå bankbok och frågade snällt om kvinnan som jobbar där kunde kolla mitt konto. Sist jag kollade hade jag hela 47€(rikare än rikast)på kontot. Den här gången höll jag på och svimma av belåtenhet när hon meddelade att jag hade lite över 700€ på kontot. Ka-fucking-ching! Och till på det har jag lite över 600€ hemma också.
 Så jag kan med andra ord konstatera att det är ganska bra med två jobb, även fast det ena är supertråkig. Det klirrar rejält i kassan om man säger som så! :)

Inga kommentarer: