20 september 2011

King for the win!

Igår skulle jag gå upp till kommunkansliet och jobba, men då var det bilar där även fast klockan var 18:00, och det betyder att jag inte kan vara där och jobba då. För en stund sen var jag på väg upp till jobbet, men kom som vanligt halvvägs innan jag såg att det var bilar kvar där. Det var någon revisor eller något sånt fick jag höra.

Och då kanske ni undrar ''Varför kan hon inte jobba när andra är där?'' Jo förstår ni, hur skulle det se ut om jag kom där ''Ursäkta *brumbrum*, oj! ursäkta *brumbrumBRUM!!* hoppsan, förlåt!*BRUM!*'' med dammsugaren när det sitter folk runt konferensbordet? Nej just det. Så folk kvar på jobbet=inget jobb för mig.
 Försöker på nytt igen imorgon, och jag håller tummarna för att ingen är kvar där då! Inte för att jag klagar på att slippa jobba, men det är bara imorgon till som jag har möjlighet att jobba den här veckan. På torsdag ska jag plocka svamp med Ida, på fredag ska jag jobba med mitt andra jobb, på lördag ska jag jobba med mitt andra jobb, och på söndag är det kalas för brorsdottern. Och jag måste städa den här veckan! Annars kanske chefen blir sur på mig. Och det vill vi ju inte. Så snälla snälla personal på jobbet...FAR HEM TILL MIDDAGSTID OCH ÄT OCH LÅT MIG STÄDA! Snälla? :))

Inga kommentarer: