30 juni 2011

You got me all night long

Det är varmt och kvavt både inne och ute. Hela kroppen är klibbig och väldigt ofräsch. Vadå tropisk sommar? Är en aningen trött efter att ha varit igång sen 08:00 imorrse. Och jag vill bara sjunka under jorden, ungefär.

Mamma och jag drog iväg till stan imorrse, direkt till tandläkaren. Hade inga hål, den sista mjölktanden är fortfarande kvar(ja jag är lite sen med att tappa dom)och all tandsten är avlägsnad.
 Vi for vidare och gjorde stan osäker sen. Sonera butiken(så nu har jag äntligen min fina HTC desire Z!), Emmaus, Bettans bod, Zko, Kappahl och Gita salongen. För att nämna några. Hann också med att luncha på Lilla holmen och handla lite smått och gott på Sparhallen.

Ja och sen var det hem och varva ner i en timme sen var det bara att strutta iväg på jobb. Hämtade Max på dagis 15:30 och nu för en halv timme sen nästan så slutade jag. Halvlång dag sådär. Det gick i alla fall bra men Max var ganska trött av att ha varit och busat på dagis hela långa dagen.

Nu ska jag gå och ta en medellång kall dusch och sen blir det nog att krypa ner i sängen och sova några timmar innan klockan ringer sisådär...05:30 imorgon och det är dags att strutta iväg på jobb 06:50. Ingen rast och ingen ro, bara slita, bara gno!

Inga kommentarer: