12 juni 2011

Tvillingarna, Sweet Valley saga/Sweet Valley Saga

Alice Larson-år 1866 lämnade hon Sverige, sexton år gammal, och resten ensam över Atlanten för att börja ett nytt liv i Amerika. Men skulle hon någonsin få återse pojken hon förälskade sig i ombord på fartyget?

Elisabeth och Jessamyn-tvillingsystrar, lika som bär på utsidan, men olika som natt och dag till sättet. Kommer Jessamyns äventyrslystnad att leda Elisabeth rakt in i en tragedi?

Samantha och Amanda-tvillingsystrar som förälskar sig i samma pojke. Vem av dom skulle tvingas ge upp sitt livs kärlek?

Marjorie-ensam i andra världskrigets kaotiska Frankrike...Men i den underjordiska motståndsrörelsen visade hon sig äga mer mod än många vuxna.

Alice Robertson-barn av det vilda 60-talet. Sitt livs svåraste beslut kommer hon aldrig avslöja-inte ens för sina tvillingdöttrar Jessica och Elisabeth.

-Läs den spännande berättelsen om fem generationer flickor som växte upp och blev Jessicas och Elisabeths anmödrar.

Nu har jag officiellt läst klart alla systers ungdomsböcker! Tvillingarna Jessica och Elisabeth har man ju läst om förut och på den tiden man gjorde det, så var dom ju jättebra. Den här boken var faktiskt intressant och spännande eftersom det handlar om deras anmödrar! Jag tycker om sånt -släktforskning och släktutredning och sånt haha. Rekommenderar boken om man tycker lika som jag ;) 

Inga kommentarer: