17 juni 2011

Städat så fingrarna värkte och händerna skakade

Trodde det skulle ta drygt 2 timmar att städa. Inte kunde ju stugan vara så stor eftersom det bara var två personer som bodde där(+ att det skulle få rum några som skulle sova där på midsommar.) Och dammsuga, dammtorka och sånt är ju inte så jobbigt. Piece of cake liksom.

Stugan var snarare ett hus! Det var två våningar. Stort men ändå litet på samma gång. Sjukt mysigt(skulle kunna tänka mig att bo där haha.) Men...golvytorna var inte så stora så det ok att dammsuga och våtmoppa. Varför det bara gick ok? Dammsugaren sög, verkligen sög! Det var inte sug i den alls alltså. Och det var obehandlade trägolv så det var en liten aning strävt att moppa haha. Men annars så. Är ganska så nöjd med min prestation. Och för dom 4 timmarna jag var där fick jag 50€. Ganska bra timlön, ey? ;)
-Efter att ha stigit upp 06:00 imorrse, varit på länk 08:00-08:35 samt städat från 11:00-15:00, så är jag ganska trött och slut och eländig nu! Lite tidigt att gå och lägga sig dock, så tills vidare så nöjer jag mig med att krypa under en filt på soffan. Mysa in mig i bästa koftan och kolla på en film eller något. Perfekt väder för det just nu. Regn och mörkt och...mysigt! Kärlek till sommarregn

P.S. Rubriken låter värre än vad det var...var det där korrekt svenska? Orkar inte tänka nu. Anyways. Fingrarna(och armarna)värkte lite efter allt sopande och moppande och dammsugande. Händerna skakade(och var röda)för att de bara hade vatten ute och det var iskallt. Huu!

Inga kommentarer: