19 juni 2011

Audrey/Audrey, wait!

Varning! Dumpa aldrig en popstjärna!
När Audrey Cuttler bryter upp från sin egotrippade pojkvän Evan, sångaren i bandet The Do-Gooders, har hon ingen aning om vilka konsekvenser det får. Efter uppbrottet skriver Evan av sig sin sorg i en låt. En låt som otippat klättrar upp på landets alla topplistor och blir en megahit. Och Audrey Cuttler är plötsligt berömd! Ofrivilligt. Fans invaderar hennes skola, reportrar ringer ner hennes telefon för att få en intervju, paparazzi lurar i buskarna och på nätet dokumenteras varje steg hon tar.


Följ Audrey på hennes berg-och dalbaneliknande resa, kantad av feta rubriker och skandaler, vild lycka och värsta olycka. Och missa inte när hon konfronterar sitt ex på MTV-samt tar chansen att visa hela världen vem hon egentligen är...


-En av de roligaste böckerna jag någonsin läst! Jag har frustande av skratt tagit mig igenom hela boken. Strukit under roliga saker de ha sagt, samt nickat igenkännande på en del tonårssaker som kan finnas i en ''vanlig'' tonårsflickas liv. Den är verkligen läsvärd och det är nog en bok man kommer ihåg långt efter man har läst den klart. Audrey, wait! -om man vill ha en bok med massa vrickad humor som får en att vika sig dubbel och rulla på golvet av skratt! Förbannat bra är den.

Inga kommentarer: