16 juni 2011

På äventyr med Ida Öhberg

 Har varit på äventyr hela dagen med Ida! Tog bussen till henne 10:55 och senare for vi in till stan med hennes superåk! Vi lallade runt mest egentligen haha. Var flera svängar till Kappahl, sniffade parfym på Zko och prövade lite kläder(eller rättare sagt var det Ida som testade en klänning och ett par shorts.) Var sen och köpte varsin macka och lite dricka, och så stack vi till Lilla Holme och satt där och åt. Riktigt trevligt! Om det inte skulle varit för alla fiskmåsar och tärnor och skrattmåsar som flög runt oss eftersom vi var såå smarta och kastade bröd till dom haha! Tror ni dom försvann efter det? Nej precis, dom vart som galna...Tur att dom flög sin kos sen.

För övrigt 1: Har allting jag behöver till min 80-tals outfit nu! Syster och hennes man ska ha 80-tals fest den 2 Juli. Sjukt kul kommer det bli och jag kan knappt bärga mig tills jag får ha på mig kläderna!
För övrigt 2: Hade fått ett roligt mail angående en av fototävlingarna jag är med i. Men jag får inte avslöja något ännu. Hihihihi, I'm half angel/half devil. My horns supports my halo.
För övrigt 3: Bilden är från nyår 2009! 

Inga kommentarer: