13 juni 2011

It's the little things...


För en sekund var jag deppad över att det var Måndag. Otroligt enormt tråkiga måndag. Ingen älsklingsserie att titta på ikväll. Helt tomt på tvn kommer det att vara. Men sen kom jag på att jag igår var hyper över att det just var måndag. Och så kom jag på varför. För att det är days idag haha! De visar det måndag-fredag och sen är det uppehåll över helgen. Och det värsta med det är att det typiskt nog alltid händer något extra spännande på fredagen så man måste vänta så långt som till måndag för att få reda på fortsättningen. Ren tortyr ibland haha! Men oftast går helgen så snabbt så man inte hinner tänka på det.

Det är ju inte direkt en hemlighet att jag är helt galen i tv-serier. Helt fruktansvärt frälst i tv-serier haha. Men alla har vi våra egenheter, och alla har vi våra saker som vi är helt galna och frälsta i. Jag har ett par(läs:många)tv-serier som är absoluta favoriterna.
Några kan man nog gissa sig till.

  • Bones
  • Days(Days Of Our Lives/DOOL/Våra bästa år)
  • The Mentalist
  • Ghost Whisperer
  • ER (Emergency Room/Cityakuten(även fast det ''inte finns'' mera)
  • NCIS

Det är favoriterna just nu. Men ibland får jag kraftiga impulser och börjar kolla på en serie jag inte sett på flera år. Eller så laddar jag ner en serie jag aldrig hunnit kollat in ännu. Några tv-serier som jag kollat grymt mycket på förut är Medium, Smallville, Crossing Jordan(Jordan, rättsläkare), Lost, Heroes, House, Standoff, 1-800-Missing, Wire in the blood(Mord i sinnet), JAG(Judge Advocate General/På heder och samvete) och Afterlife. För att nämna några haha! Och om det nu märks, så är det mest kriminalserier jag kollar på.
 FBI-agenter och antropologer och doktorer och medium och poliser och spökviskare och superhjältar och sånt där, liknande.
Älskar såna serier! De är det bästa :)

Inga kommentarer: