02 juni 2011

15.Do you believe in yourself?

Hm, vilken svår fråga. Jag tror att jag till viss del tror på mig själv ganska mycket. Ibland kan man tänka att ''Herregud, det där skulle jag aldrig kunna göra!'' men man borde säga till sig själv då att man vet inte fören man testat. Man ska aldrig säga aldrig.

Jag är så grymt envis så när jag har bestämt mig för något, så blir det så haha. Så jag tror att det är det som gör att jag tror på mig själv till viss del. Men ibland är jag så att jag börjar på något projekt och håller på med det ett tag, men sen blir det tråkigt och så slutar jag fixa på det. Så då är det ganska svårt att tro helt och fullt på sig själv, när man oftast inte gör något klart liksom.

Men det har blivit bättre i alla fall, mitt självförtroende. Och jag vet att när jag verkligen verkligen vill något så försöker jag fixa det på ett eller annat sätt. Ett exempel är att jag vill, jag SKA besöka USA innan jag dör och det är en av de saker jag ska försöka slutföra. Lägga undan pengar till reskassan, forska lite om de ställen jag vill fara till i USA, kolla priser på boende och vistelse och sånt. Det krävs planering, men en dag ska jag befinna mig i USA. Det är ett som är säkert! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Man ska tänka; om jag gör det här dör jag då.... NÄ lets take a chans :)

Julia sa...

Precis! Och går det på skit så ---> Fail again, fail better :) haha