14 oktober 2010

The wind of change blows straight, into the face of time. Like a stormwind that will ring the freedom bell for peace of mind

Heter det inte att Nordan går hem mot kvällen? Han vill verkligen inte göra det ikväll isåfall för usch vad det blåser ute! Var tidigare ner till stugan en sväng och det var läskigt. Träd som hade blåst omkull lite här och var, ett på vägen till och med så vi fick backa och fara runt en annan väg. Tur vi har två vägar till stugan. Väl nere vid stugan så hörde vi hur ett träd knaka till inne i skogen någonstans, såg det dock inte och hörde ingen smäll så antigen vart det lutat mot ett annat träd eller så blåste det så mycket så man inte hörde dunsen. På vägen tillbaka hem så var vi också till slakthuset AKA Mellangårds för att hämta ett rådjur som pappa skjutit, och när jag stod utanför bilen så höll jag på och blåsa omkull två gånger. Snacka om att blåsten är stark nu i alla fall! Det var grymt skönt att komma hem sen och så småningom krypa ner under täcket med lite käk och Cityakuten.

Nu har jag bunkrat upp med ficklampa som stannar nära sängen hela natten, man vet ju inte om det blir strömavbrott. Har också dragit på mig bästaste pyjamasbyxorna, sockor och duntossor så jag inte ska behöva frysa. Och om jag nu skulle börja så får jag gå och panik värma vetekudden. Hjärta på den. Och hjärta på att jag ska krypa ner i min överfulla säng och försöka sova. Tror ni det går bra att sova med allt det här i sängen?: täcke, tre kuddar, en kramdjurshund, en tröja, en ficklampa, lite papper, vetekudden, ett extra dynvar, en handduk, dosa till lamporna, mobilen och headset. Och mig själv förstås. Det tror jag! Så tar natt nu men först ska jag nämna bara att bilden ovan är tagen ikväll nere vid stugan. Godnatt.

Inga kommentarer: