18 april 2011

Persikosommar/Peaches

MURPHY MCGOWEN har rykte om sig att vara den vildaste tjejen i Bridgewater och en förmåga att slingra sig ur de knepigaste situationer. Men när hon åker fast för en stöld på Darlington Orchard måste hon betala av skulden genom att plocka persikor under den stekande solen. 

 LEEDA CAWLEY-SMITH har den lenaste hy hennes pojkvän någonsin smekt. Olyckligtvis tycker inte Leedas föräldrar att han bör smeka den något mer. Istället för att få tillbringa en underbar sommar på stranden blir hon ivägskickad till sin morbrors persikoodling. 

BIRDIE DARLINGTON brukade älska att springa runt på familjens persikoodling, Men nu när hennes föräldrar ska skiljas och persikoodlingen är nära konkurs vill hon inte se en persika till - synd att hon inte har något val. 

Ihopfösta på Darlington Orchard kommer Murphy, Leeda och Birdie att upptäcka vad sann vänskap innebär, hur man hittar söta pojkar bland söta persikor och, självklart, hur man plockar den perfekta persikan. Trots att det inte börjar så bra är en sak säker - det kommer att bli en saftig sommar.

-Läste klart boken igår och den var faktiskt bättre nu än första gången jag läste den(då jag knappt läste halva.) Har börjat på den andra boken redan 'Och så kom hösten' och verkar minst lika bra. Det mest negativa är att det är sjukt mycket text på varje sida haha. Men bara jag kommit igång med läsandet så flyter det på som ett rinnande vatten. Så brukade lärarna säga i lågstadiet, att jag läste som ett rinnande vatten. Kommer ihåg det som om det vore igår.

Inga kommentarer: