04 april 2011

.

Livet kommer aldrig att bli sig likt igen för Ananka efter det att hon hittat ett dolt rum och hemliga gångar i ett hål i gatan i New York. När hon klättrar ner för det smutsiga repet, längre och längre ner under marken, förstår hon att hon snubblat över en stor hemlighet, men hon har ingen aning om hur stor. 
  Ananka lär känna Kiki Strike, en cool, svartklädd tjej med många hemligheter. Tillsammans med fyra andra tjejer börjar de utforska gångarna i jakt på kvarglömda skatter. Men någon annan är också intresserad av labyrintens hemligheter och snart inser Ananka att även Kiki har sina egna skäl för att undersöka gångarna. Skäl som kan utsätta dom alla för livsfara...

Det blev mycket skrivande om böcker idag 
(men på en födelsedag ska man väl göra saker man tycka om? Läsa och lyssna på musik i mitt fall då haha)men tänkte att jag skulle skriva det här nu innan det blir bortglömt till nästa vecka. Nu ska jag lägga mig på soffan igen och läsa den fristående uppföljaren på Anankas, Kikis, DeeDees, Luz, Oonas och Bettys äventyr i ''Kiki Strike: Kejsarinnans gravkammare''!

Inga kommentarer: