26 februari 2011

Äventyren som blev mil långa!

Tänkte berätta lite kort(antagligen mega långt)om kvällen innan jag tänker krypa under täcket och sova som aldrig förr. Efter att Aina var och hämtade mig så for vi som sagt och hämtade upp Ida och fortsatte sen till Tillfället. Efter det besöket var vi också till Kantarellen och handlade mat efter det vart bestämt att vi skulle äta middag tillsammans. Super mys! Åt mellanmål sen före vi började pyssla. Jag var inte ett dugg kreativ idag haha. Min fantasi låg nog i koma för jag kom inte på något alls att göra, satt och klottrade lite med vattenfärger bara haha! Ida och Aina fick i alla fall ihop jättefina tavlor! En av Ainas tavlor var jag med på ett hörn och hjälpte till med, bild kommer imorgon.

Tacos till middag sen och sen fortsatte pysselstugan en stund. När Idas tavlor var klara gjorde vi ett akut besök ner till Mattssons eftersom de inte fanns hammare och spik hemma, hemska tanke liksom! Det är inga många ungdomar som far just före stängningsdags och köper hammare och spik! en fredag dessutom haha. Aina och jag for i alla fall hem efter det och då vart det omdelbums bastun för mig när jag kom hem. Grymt skönt!

Nu sitter jag typ och halvsover...känner mig extremt ofrisk i både hals och huvud, förkylning på gång typ. Och nu har jag varit vaken i 17 timmar, sen halv åtta imorrse, så det känns som om sängen skulle vara ganska aktuell. Godnatt

Inga kommentarer: