10 december 2010

Dag 13 – Min förebild/idol

Tyra Banks. Helt klart. Hon har gjort så mycket i sitt liv och när ett av hennes projekt 'är över' så börjar hon bara på ett nytt. Beundransvärt. Älskar henne också för att hon är så jordnära och i princip inte bryr sig om vad andra tycker och tänker. Hon rapar i tv. Hon visar sina celluliter. Hon visar sig osminkad. Och hon visar sig med sitt riktiga hår. Hon är bara så jävla naturlig and I love it!

Clay Aiken. Han upptäckte jag för en månad sen, genom days haha(L som i Loser) där han sjöng. Yep, han sjunger. Han har varit verksam sen 2003 då han var med i American Idol och kom tvåa. Jag har lyssnat igenom alla hans låtar som finns på spotify och har fastnat för i princip alla haha. Kärlek från första ton till sista aight ;) Kollar man på hans musikvideor, eller när han sjunger live, på youtube så gör han en sak med ögonen som får kroppen att spritta som en nyförälskad 14årings. Han lixom kisar med ögonen, rakt in i kameran, fyrar av ett mega fint leende och sen, sen är man fast! haha. He makes you turn 14 again. 

Och det bästa är ju att Tyra och Clay är 'bästa vänner'. De går ut och lunchar lite nu och då tillsammans med Clays lilla pojke Parker och Clay har varit med i Tyra show också. Har sett just det avsnittet på youtube miljoner gånger och det är lika bra varje gång. Där gör han det...där med ögonen när han sjunger. Leende på läpparna och pirr i kroppen, yes sir. 

Inga kommentarer: