08 december 2010

Dag 11 – Mina syskon


Thomas Henning - Min äldsta bror, och egentligen min halvbror även fast vi aldrig ha sett han på det sättet, som är 19 år äldre än mig. Och eftersom han är så pass mycket äldre så har jag bara bott i samma hus som honom ett par månader, han flyttade när han var 19 år. Han jobbar just nu med att bygga hus på Comfort hus, före det var han fälthållningsarbetare på flygfältet. Han har många gånger under min och Daniels barndom varit barnvakt, och då har vi spenderat tiden på hans gård. Och då var jag och, Thomas då sambo nu fru, Maria mest i stallet med hästarna Troll och Vincent. Det var alltid kul :) Idag är Thomas trebarnspappa till Sarah 8 år, Sabina 5 år och Scott 1 år och 9 månader. 

Pamela Susann - Min enda syster som är 12 år äldre än mig, jobbar som frisör på Gita salongen och har dottern Felicia på 5 år. Jag var 4 år när hon flyttade hemifrån som 16åring men jag har knappt något minne av att hon har bott här hemma, man tycker jag borde ha det eftersom jag faktiskt var 4. Pamela har också varit mycket barnvakt åt Daniel och mig, men mest mig tror jag haha. Ett minne jag har från när jag var liten var en dag när Pamela var hemma och hälsade på. Jag hade långt hår, enda ner till rumpan, och jag hade inte borstat det på flera dagar eftersom jag inte räcktes. När Pamela såg det så villa hon borsta det men jag lät ingen göra det, då sa hon ''Antingen så låter du mamma eller mig borsta det eller så klipper jag av det nu''. Det slutade med att Pamela klippte det  och jag har aldrig haft lika långt igen haha. Jag kommer inte ihåg hur gammal jag var då men jag var nog 6-7 eller uppåt för på dagis hade jag långt långt hår, det kommer jag ihåg. 

Joakim Johannes - 10 år äldre än mig, stadsbo och printoperatör på Pitney Bowes. Jocke däremot kommer jag ihåg att har bott hemma. Han flyttade hemifrån som 19åring och då var jag 9 år så det skulle vara ett under om jag inte kom ihåg haha. När det tog slut med hans flickvän så flyttade han hem och bodde hemma i ett helt år medans han renoverade sin nya lägenhet. Nu för tiden kommer Jocke hem så gott som varje helg så vi träffas ganska ofta numera :)

Daniel Viktor Lennart - 2 år äldre än mig, hardstyle freak och han studerar till Elektriker på Ålands Yrkesskola. På något sätt känns det som om vi har varit närmare än vad vi varit med våra andra syskon, antagligen för att det vara är två år emellan oss. Jag hängde ofta med han och hans kompisar och ibland villa han och hans kompisar vara med och leka med Barbie dockor med mig haha! Det var ett tag där i tidiga tonåren som vi bara bråka och skrek på varandra. Trotsåldern? haha. Nu umgås vi som vänner även fast vi fortfarande kan små gnabbas ibland. Daniel flyttade hemifrån ett tag men efter några månader var han hemma igen, så nu bor han hemma och stör mig igen haha. Nejmen skulle det inte vara för den där usla hardstyle musiken så hör man inte så mycket av han, så det får väl gå antar jag ;)

Inga kommentarer: