01 januari 2012

New year's eve

Blev bara en lugn nyår för mig, hemma med mamma och pappa. Vi fonduade lite, spelade spel, drack vin, titta på Grevinnan och betjänten och hade det allmänt lugnt och bra. Vid 23:30 gick vi ut till den platsen vi brukar skjuta raketer på och efter en stund började det komma ut lite folk överallt. Vi sköt raketer, skålade i champagne och rang(på äkta åländska)in det nya året med två av våra grannar.
 En av grannarna kom in till oss och drack whiskey till oss sen, och klockan var nog 03:30 innan han gick hem och vi alla gick och sova.

Vi kom underfund med att nyår inte är så värst speciellt mera, och firas inte med pompa och ståt som förut, när man var liten. Är kul med både lugna och vilda nyårsaftnar, båda funkar liksom. Och i år blev det väldigt chill-axin och helt okej. Det är över nu i alla fall. Bara att år till nästa.

Bilder på lite raketer och så kommer senare, för nu ska jag gå och provsmaka köttgrytan som mamma kokar på köttet som blev över från fonduen igår. Grytan har stått på spisen några timmar nu, mums!

Inga kommentarer: