28 januari 2012

Det är så logiskt alla fattar utom du

Ester och Johan har varit bästa kompisar så länge någon kan minnas. Nu går de på gymnasiet och sen fyra år tillbaka har Johan känt att han kanske inte längre är helt nöjd med Ester & Johan -BFF utan att han hellre skulle vilja ha Ester & Johan – Extra allt. De går i samma klass, sitter jämte varandra på lektionerna, äter ostmackor hos varandra efter skolan och har välregisserade filmkvällar där man självklart dricker hallonsoda, äter röda ferrarri bilar och inte säger ett knyst förrän filmen är slut.
 Det är Ester & Johan- best friends forever. Men Johan vill mera, vill vara mera. Men Ester verkar vara nöjd med hur dom är nu. Hur ska Johan berätta? Det är så logiskt alla fattar utom du.

Jag såg riktig fram emot att läsa den här boken. Mest för namnet då. Det är så logiskt alla fattar utom du, tralalalala. Petters låt 'logiskt' ju. Snacka om att man har haft den låten på hjärnan hela den här veckan haha.
 Boken var hur som helst bra, rolig, och en sån där bok man kan känna igen sig lite i. Ungdomsbok med lite av varje. Görbra. Som antagligen Amanda i boken skulle ha sagt(hon var inflyttad från Göteborg.)

Inga kommentarer: