23 januari 2012

A little less talk and a lot more action

 Är det inte härligt med såna dagar när man får massor gjort? Klockan är bara barnet men jag har redan hunnit med bland annat att läsa ut en bok, börjat på en ny, och ''bygga'' en liten ''fotostudio'' i vardagsrummet. Bilder kommer senare(eller imorgon), och så kanske jag slänger upp en bild eller två på själva ''studion.'' Den är väldigt amatörmässing, men det är i alla fall något.
 När jag suttit där och fotat i drygt en timme hällde jag i mig två koppar kaffe och tryckte ner lite päron och blåbär sen gick jag ut i garaget och körde ett litet motionspass med motionscykeln och hopprepet. Härligt.

Jag har varit som i min egna lilla värld idag och knappt sagt ett ord på hela dagen. Filosofiskt. A little less talk and a lot more action...

Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så vi kan börja med maten. Var och grävde lite i frysen och hittade ett paket bacon som jag tänkte vi skulle slänga ihop något av. Jag fullkomligt avskyr stekt bacon, men om man har det i en sås till exempel så går det hur bra som helst. Så jag tror det blir en helt vanlig sås med bacon, crème fraiche, purjolök och majs. Brorsans recept, blir hur gott som helst! Egentligen ska det vara pasta till för den ultimata smakupplevelsen, men jag tror vi kör couscous idag. Båda är ju gjorda på durumvete så, same shit different name haha.

Inga kommentarer: