29 februari 2012

Blöh.

Har varit tyst här i två dagar nu, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har inget speciellt att skriva känns det som. Inte så mycket som händer just nu. Har i alla fall blivit fri från förkylningen(eller vad det nu var), besökt tandläkaren, och köpt present till ett av syskonbarnen som fyller år nu om några dagar. Ska in till stan en sväng på fredag och inhandla present till den andra busungen.

Annars då. Det är väl sådär. Mår illa hela tiden, och får ont i magen, efter att jag ätit nått. Märkte idag att jag inte börjar må illa när jag äter frukt i alla fall. Mamma föreslog att det var magkatarr, men det känns inte som det. Har haft det ett antal gånger förut och det känns inte såhär. Dessutom drack jag kaffe idag utan att reagera, vilket man brukar göra om man har magkatarr. Så jag vet inte ja vad det är som pågår. Misstänker i alla fall att jag inte tål gluten...Varför jag misstänker det? Nå för att jag då som sagt mår illa efter varje måltid, och till frukost och lunch äter jag Herbalife och på dom burkarna står det klart och tydligt att de innehåller gluten. I måndags och tisdags åt jag couscous(durumvete)till middag och fick grymt ont i magen. Idag åt jag dock glutenfri pyttipanna och fick ändå ont i magen så jag vet inte riktigt...Har också blåsor/utslag i munnen som jag haft sen september, och inte blir klok på vad det kan vara. Man kan få blåsor i munnen om man är glutenintolerans så att.

Nåja, ska ringa och prata med doktorn nu någon dag och se vad hon säger. Tänker i alla fall begära ett blodprov för gluten så man får reda på om det är det som spökar eller inte.

På tal om något helt annat, vad tycker ni om Lilla My-historien jag hade på huvudet ikväll? Snitsig eller vad säger ni? ;)

Inga kommentarer: