21 februari 2012

Tap tap revenge 4

 Det här är spelet jag snackade om igår som är sjukt beroendeframkallande. Det är som tv-spelens Guitar Hero, eller som föregångaren till GH, dataspelens Frets on fire. I GH håller man i en gitarr, i Frets höll man i tangentbordet som en gitarr, i tap tap håller man bara telefonen rakt upp och ner och spelar. Simple as that. Och sjukt kul! Jag laddade egentligen ner appen bara för att Toby Keiths låt Red solo cup blev en del av spelet för nån vecka sen. Den är grymt rolig att spela på medium. Men det finns andra låtar det som är roliga att spela. Dessvärre finns inte de bästa låtarna på gratislistan, utan man måste köpa dom. Eller förtjäna dom genom andra spel. Lite tråkigt kanske, men man kommer långt på dom låtarna man har tillgång till i alla fall!

Spelet finns i både Android market och Apples app store, och är alltså tillgängligt för både iPhones och android telefoner.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hmm... kanske nya underhållningen på jobbet då ;)

Julia sa...

Ja det kan det säkert bli ;) med tanke på hur mycket vi har rockat både frets on fire och guitar hero haha. Funderar på att ladda ner de föregående versionerna också bara för att