04 februari 2012

Ursäkta att man vill bli lite älskad

VÄLKOMMEN TILL NORA JONASSONS FANTASTISKA LIV!
Här pluggar man på saker som aldrig kommer på provet. Här vinner man i armbrytning utan att någon blir speciellt imponerad. Här hånglar man vid staketet i natten och tror att det är en bra idé. Här älskar man människor som inte älskar tillbaka. Här tror man att man vet vem man är men så vet man tydligen inte det. Här bakar man bullar till någon som inte vill äta. Här lägger man huvudet i fel knä. Här försöker man vara ung och glad och allmänt normal men så lyckas man visst inte alls.

Ursäkta att man vill bli lite älskad är skriven av samma författare som skrivit I taket lyser stjärnorna, Johanna Thydell. Personligen tyckte jag inte om I taket lyser stjärnorna eftersom språket var så konstigt och allt blev utdraget, men Ursäkta att man vill bli lite älskad var helt annorlunda. Den var roligt skriver med massa ironisk humor(sån som jag själv har haha), Johanna har fått med allt som kan hända i en 17årings liv, och lite till. Sedd ur ett perfekt perspektiv.

Riktigt skrattframkallande på vissa ställen, med massa bra och tänkvärda citat och konstateranden. Jag antar att det vankas läsa Det fattas en tärning nu för att se om den är skriven som I taket lyser stjärnorna, eller Ursäkta att man vill bli lite älskad. Hoppas på det senare.

Inga kommentarer: