22 februari 2012

Dag 21 - Den du senaste fick sms av

Ny bild. Klassfoto från när jag gick i årskurs 2, 2001.

Det var hursomhelst Fanny som smsade mig sist, i måndags faktiskt, och undrade med kattungen. Det var hon som skulle ha kattungen Arne, som jag nämnt tidigare, flyttade i måndags. Så nu bor han i Saltvik, hemma hos Fanny. Och om ni mot förmodan inte fattar vem Fanny är även fast jag försökt demonstrera så bra som möjligt, så är det hon blonda med lila kläder på sig haha.

Och om ni nu undrar var jag är på bilden så kan ni leta efter den flickan med ljusblå topp som ser ut att blunda. Men det gör jag inte, blundar alltså. Jag tittar på något på golvet. Om jag inte minns fel så var det en fluga som kraschlandat. And that's how you förstör en helt vanlig klassbild haha. Med lite hjälp från resten av årskurs 1 och 2 förstås, som verkar mer fokuserade på allt annat än den som tog kort. Som borde vara min mamma eftersom det är vi som har den här bilden just. 
 Hursom, ser ni hur alla typ tittar överallt förutom in i kameran? Vid närmare eftertanke kan det nog bero på alla stolta föräldrar som var ivriga med kameran och villa ha sjuttielva bilder på sina fina barn när dom just gått ut årskurs 1 och 2.

Men jag, jag villa inte att mamma skulle få en bra bild på mig när jag gick ut årskurs 2. Nej. Jag, jag villa kolla på en fluga som kraschlandat på golvet framför fötterna på mina kompisar. Och dessutom se ut som ett bister sovande barn med koncentrationen någonstans på Jupiter.
 Och därmed har jag tövlat bort allt som hade med innehållet i det här inlägget att göra, och vad det egentligen skulle handla om. Jag kan faktiskt lyckas med det mesta. Som att gå från att berätta vem det var som smsade mig sist, till en fluga som kraschat. Trevlans.

Så om ni nu efter mitt babbel har tappat tråden för flera minuter sen, här kommer en väldigt kort sammanfattning om vad inlägget egentligen skulle handlat om. Det var Fanny som smsade mig sist. Godnatt.

Inga kommentarer: