03 februari 2012

Dag 2 - En dag du minns

Den här bilden är tagen mitt i sommaren 2010. Vi var 17 år, det var sommarlov, det var sjukt varmt och grymt stekarväder, så Ida och jag bestämde oss för att laga lite mackor, ta med lite musik och hitta en bra plats att ligga och sola på. Det blev banken uppe i byn haha! Såhär i efterhand kan man ju tänka ''hur tänkte vi där egentligen?'' Där låg vi liksom i bara shorts och bikiniöverdel, på en gräsplätt som ligger precis bredvid en väg där det kör ganska mycket bilar sommartid. Det var faktiskt en bil som tuta när den körde förbi haha.

Hur som helst hade vi sjukt kul den där dagen! Nämn en dag vi inte haft kul på när vi träffats liksom :) Och någon gång i livet måste man få vara lite wild and crazy ;) Live a little. Och det med bilen var ju inte så farligt heller. Det kunde ha varit vem som helst i den där bilen, vi hann aldrig se hur den såg ut. Det kan till och med ha varit någon vi kände...Hm, det har jag aldrig tänkt på. Okej, nu vart det bara konstigt. Tänk om det var någon vi kände? Men som inte kände igen oss och bara ''Oj kolla där, där ligger det två hotta brudar och steker! Det måste vi tuta för!''

Det är nog bra att vi aldrig fått reda på vem det var i den där bilen. Det kanske inte alls skulle vara ett lika kul minne då mera. Så mycket släkt och så som vi har i den här byn...Nä, jag tror jag slutar skriva nu innan det blir ännu mera konstigt... ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahahhahahaha! Att det aldrig har slagit oss att det faktiskt kanske var någon vi kände xD Usch!

Nej nej det var någon snygg het turist som såg oss ;)

Julia sa...

haha, men ellehur! vi fick nog...solsting den där dagen :D så våran tankeverksamhet var inte så bäst. säkert. typ ... ;)

Ja det måste ju ha varit det ;) eller en hel bil med snygga heta lagombiffiga turister ;)