04 februari 2012

Dag 3 - En konstig bild

Den här bilden är mest konstig för att den har datumstämpeln 5 juni 2010, och då borde det omöjligt vara så kallt så man måste packa in fötterna med både duntossor och foppatofflor haha!

Detta var alltså min och Ainas avslutningskväll. Vi hade gått ut 9an tidigare på dagen(Ida första året på sos), och nu skulle hon, jag och Ida sova på min stuga hela helgen och ha massa kul! När bilden ovan togs höll vi på och rigga upp engångsgrillen och massa kuddar och filtar så vi kunde grilla lite korv och sitta ute i sommarvärmen. Eh...eller ja, sommarkylan eftersom vi då hade massa kläder på oss och måsta sitta med filtar runt oss för att inte frysa ihjäl.

Vi hade i alla fall grymt kul den där helgen. Vi var bland annat ut på sjön och rodde mitt i natten, och sänkte burkar i vattnet. Nä, vi små änglar, varför skulle vi göra så? ;) haha. Vi var fortfarande 17 år och dumma på den här tiden haha! Eller Aina hade fyllt 18 år så hon var ju i princip vuxen. Men massa knasgrejer har vi gjort för det fast vi alla fyllt 18 och så. Man är ju bara ung en gång eller vad säger ni? ;)

Inga kommentarer: