01 februari 2012

we were a rock, ready to roll

Väntas nu, var det inte idag jag skulle göra något speciellt? Nej just det. Det var det inte. My bad! Men stiga upp tidigt, sätta mig med täcket och frukosten i soffan och kolla på ett Bones avsnitt har jag i alla fall gjort. Och slötittat på randomtv sen. Typ de sista minutrarna av Jims Värld. Det programmet är ganska stört egentligen. Råkade visst somna på soffan sen med en katt på armen. Det kan har varit katten andedräkt som sövde ner mig, den luktar bedrövligt. Som rutten fisk som någon har spytt upp och sen blandat med ruttna ägg och makrill. Mums.

Vaknade en halvtimme senare av att någon av grannarna roade sig med att banka med ett typ järnspett på ett typ plåtföremål. HOLY CRAP!

Såhär ser man ut när man väckts så brutalt. Nu vågar man ju inte somna på soffan mera i alla fall. 

På tal om något helt annat så går den här dagen sjukt långsamt. Det är plågsamt. Tänker nog koka lite kaffe snart men före det måste jag fatta ett stort beslut. Jag vet inte vad jag ska kolla på medans jag dricker kaffe. Jobbigt beslut, I know. Days på tvn? Days på youtube? Ska jag kolla klart på Rodney Carrington Live at the majestic? Ska jag leta fram någon annan film? Orkar jag det? Och framförallt, hur länge kommer det isåfall att ta att hitta en ny film att kolla på? 2 timmar? 5 dagar? 10 veckor?

Börjar nästan tycka att onsdagar är jobbigare än måndagar. Men bara nästan.

Inga kommentarer: