13 februari 2012

''Nemas problemas''

 Det tar på att efter 4 timmars sömn åka iväg till broder där jag ska sitta barnvakt hela dagen, och två av barnen är vakna redan. Och klockan är 06:30. Nå, det blev lite soffmys framför tvn innan det var dags för frukost, påklädning, och väckning av sista barnet. När hon också fått soffmysa lite var det dags att skicka iväg de två äldsta till skola och  dagis. Och kvar blev jag, Scott, alla bilar och Byggare Bob. Så med andra ord såg den här dagen ut som de dagar Scott var här förra veckan haha. Fast idag var första gången jag hörde Scott härma Byggare Bob när han säger ''Nemas problemas.''
Jag har typ slutat bli förvånad över den där ungens ordförråd nu haha!

Tog faktiskt bilder idag, vilket jag inte gjort de senaste 5-10 gångerna även fast kameran vart med. Det är lite bilder på Scotts bilar som jag tog när han vilade idag ;) Får väl se om det blev nå bra och som man kan visa här. Men de bilderna kanske kommer upp här imorgon. Kanske man skulle köra världens bildbomb här imorgon med flera inlägg med bilder jag missat att publicera? När det är alla hjärtans dag och allt liksom. Det tål att tänkas på. 
 Nu ska jag i alla fall göra mig klar för att krypa i säng, sätta mig och läsa klart min skvallertidning, och invänta NCIS klockan 23:00 innan man kan ens fundera på att sova. Kommer upp ett sista inlägg dock, från listan jag håller på och gör. Men annars är det godnatt nu haha.

Inga kommentarer: