04 december 2011

Did you know you can bite off your finger as easily as you bite a carrot? But your brain is like "No! don't eat your finger!" and that's why you can't.

Har haft en utomordentligt bra kväll men också en utomordentligt långtråkig kväll. Är det lagligt att tiden får gå såhär långsamt? Nä, jag tror inte det. Blir helt osökt att tänka på den här vitsen som min gamla svenskalärare berättade för vår klass i 9an. Och som vi skratta ska ni veta!

Läraren: Vad sa snigeln när han fick åka snålskjuts på sköldpaddan?
Vi: Öh, vet inte ...?
Läraren: Wiiiiiiiiiiii!

Ja, ni kanske fattar varför vi skratta. Fattar ni inte så...nej kom igen! Ni måste fatta den! Ni bara måste! Man kan hur som helst inte påstå att vi hade tråkiga lektioner under högstadietiden. Kan liksom nämna att han vi hade som svenskalärare hade vi också i geografi, historia och någon bonustimme lite då och då. Och till på det var han en av våra klasslärare haha.

Nej hörrni, det här blir inget det. Ska krypa längre under täcket nu och somna till sån musik som får en att hoppa ur sängen och dansa loss till man tappar fötterna. Jag är lite bakvänd ska ni veta. Det är lite tvärtomvisan över mig ibland. Men det är bara kul. Ibland. För det mesta egentligen. Ja, godnatt på er!

Inga kommentarer: