02 december 2011

Att trivas i ett stort litet kaos

Just nu ser mitt rum ut som ett mindre bombnedslag. Och då menar jag verkligen mindre, för det är inte överdrivet stökigt. Jag menar, det kunde ha varit värre. Det är lite sådär ''Egentligen-har-jag-tid-att-städa-men-jag-varken-orkar-eller-vill-för-den-här-stökigheten-får-det-att-se-ut-som-om-mitt-liv-är-för-viktigt-och-intressant-för-att-städa.'' Ungefär.

 Största orsaken till att min packning från konserten för 3 veckor sen fortfarande ligger i en hög på golvet, att en hel hög med böcker ligger på byrån istället för i bokhyllan, att skrivbordets yta just nu är täckt med kameror, räkningar, papper och julpynt, och att jag sover fel väg i sängen är helt enkelt för att jag trivs såhär just nu. Jag trivs med grejer överallt och fötterna på kudden. Och det viktigaste är väl att trivas och inte att måsta städa. Eller vad säger ni?

Här ska det väl antagligen vara en bild på mitt rum just nu(är det inte så andra bloggar skulle göra?)men eftersom jag har alldeles för bekvämt i min säng just nu och är för lat för att stiga upp och knäppa några bilder, så får ni försöka genomlida detta inlägg utan bilder. Det kanske ser tråkigt ut. Hoppas ni överlever. Puss!

Inga kommentarer: