02 december 2011

Life's too short to be hanging around

Det blev inte så mycket mera skrivet här igår sen när jag kom hem. Var sjukt trött redan på bussen och det var nära att jag somnade flera gånger. Lyckades dock hålla mig vaken så jag kunde traska iväg till mammas jobb. Det är ganska trevligt där faktiskt, trivs liksom ganska bra när man är där. Även om det är en psykklinik och det är lite obehagligt på samma gång. Men de är ju också människor, dom som bor där.

Hur som helst, skenade på stan hela halva dagen sen och kom hem med 2 julklappar, lite mat samt grejer till jobbet. Fick ganska mycket uträttat med andra ord.
 Men inte var dagen slut där inte, nej nej. Hem och äta sen och efter det stack mamma och jag till gymmet en timme. SEN kan jag säga att det var ganska skönt att efter duschen sjunka ner i fåtöljen med musik och min bok. Härliga känsla! Så härlig så jag höll på att somna där, så kröp i säng istället. Vet inte när jag somnat före 00:00 sist, men sjukt skönt var det! Dock är jag fortfarande trött, men de där extra timmarna sömn behövde jag. Den där extra sömnen som inte utnyttjades på förmiddagen, utan på natten där den ska utnyttjas haha.

Idag blir det inte heller en latardag. Ska börja se över recepten på de grejer jag ska sälja på julmarknaden nästa helg. Kolla vilka ingredienser vi har hemma, vad som måste köpas, vad som går att baka nu och frysa in och ta upp senare. Kan ju inte stå och laga allt dagen före, för då blir det väldigt stressigt. Och det orkar jag inte med just nu.

Inga kommentarer: