28 december 2009

God morgon God morgon. Hör fåglar sjunga glatt, god morgon, god morgon i kör.

Godmorgon allihopa! Här har man varit vaken sen 06:00 och ändå ha jag inte alls sovit många timmar inatt. Tre-fyra kanske. Men jag är en i mängden som inte behöver så många timmars sömn för att klara av en dag.

Just nu lyssnar jag på musik i Grooveshark och sitter och myser lite allmänt under täcket i sängen. Ska just sätta plattången på värmning och så måst jag gå på toa också. Lite sådär onödig information som man inte behöver haha.
Sen ska jag sminka mig också så jag inte behöver stressa med det sen precis före bussen går. Jag ska nämligen till Godby med Ida idag. Vi ska fixa raketer tills nyår. Och jo vi vet att vi är minderåriga och inte får köpa men sinni jag har en Mami som köper istället. Haha låter som att jag skulle vara den ända med en mamma i världen men jag försökte bara att vara rolig. Jag har dålig humor jag vet men jag kan inte hjälpa det. Jag har umgåtts för mycket med Ida. Det heter ju att man blir som man umgås. Där satt den! Bujaa!

Haha, nu ska jag i alla fall göra som jag skrivit och börja göra något vettigt. Jo förresten, vi tar 11 buss och ska vänta i Godby 3½ timma. Det är då Mami slutar. Jag vet inte varför jag skrev det där...

Går det förresten bussar nu?

1 kommentar:

Anonym sa...

bara för att du e wannabe mig :o Och så är du pervers som sätter på plattången :s Puuuuss snart går tåget.. eller va de en buss :o <3