04 december 2009

Pizzeria Österlundos

Mamma och jag lagade egen pizza till middag idag. Passa på när pappa är på julbord på Soltuna. Nyttig pizza blev det eftersom vi lagade degen på grahamsmjöl. Det smakade hemvete, men det var mumsigt. Så nu är jag proppmätt. Medans jag åt läste jag om Jonas Gardell i tidningen och det stod att han snackar åländska. Cool snubbe säger jag! Han tycker Åland är fint, då tycker jag att han kan flytta hit. Inte för att jag är nå stort fan av han men han är ganska rolig och det skulle vara roligt men lite kändisar som bor här. Udda men roligt.

Ikväll blir det att se på semifinalen av Idol med Mami och Papi. Papi borde väl ha kommit hem då?! Tycker man juh. Tror nog att Kalle åker ut ikväll. Erik och Tove är föör bra för att åka ut. Erik och Tove is tha shit!
Erik och Tove i finalen gott folk!

Vet ni vad jag har kommit underfund med? Man blir otroligt glad av att kolla på sina favoritserier. Jag kan komma på mig själv med att sitta och le när jag kollar på Cityakuten, Bones, Jordan etc. Men klart man blir glad när skådespelarna är otroligt begåvade. Inte sitter man och ler när man kollar på en tråkig serier, eller film, med dåliga skådespelare? Eller jaa.. man kanske ler och skrattar för att den är så jävla dålig. Men det är ju inte samma sak..

Inga kommentarer: